28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Капана Фест“ : Музика, танци, занаяти, литература, театър

kushtata na georgi pavliti plovdiv

В знаковия квартал ще се съберат и изявяват талантливи творци и артисти от всички сфери на културния живот

[dropcap]П[/dropcap]ловдив. Ако можем да разширим уикенда и поне тази седмица той да започва от четвъртък, можем да го посветим на 11-ото издание на традиционния пловдивски фестивал „Капана Фест“.

Поканата е особено предизвикателна за почитателите музиката, танците, занаятите, литература, театър и изобразителното изкуство.

Ще бъдат обособени пет концептуални музикални зони, на които ще се изявяват любимци като Ангел Дюлгеров, Divine Astronaut (U.S.A), Sinoptik (UKR), Trombobby & C- MO, плюс Aleks и Прея, както групите „Stop the Schizo“, „Me and My Devil“ и „Тангра“.

По улицата ще има огромен екран, на който ще се стриймва в реално време сцената и ще може да се преживява музиката от повече публика, обясни пред Радио София организаторът на „Капана Фест“ Никола Сивков.

Днес се нанасят и финалните графити щрихи по стените.

Не е забравен и базарът с авторски изделия.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!