28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Установяват причините за пожара в Кръстава

pozharnikari

Овладян е пожарът във велинградското село Кръстава

[dropcap]В[/dropcap]елинград. Има все още тлеещи огнища във велинградското село Кръстава. Пожарът пламна около 21 часа снощи и за кратко обхвана шест къщи и стопански постройки. Над 10 семейства останаха без дом.

Разследващи екипи извършват оглед на мястото за изясняване на причините за пожара. Близката гора не е засегната от огъня.

Доброволци дежурят, за да не се допусне възпламеняване на огнищата, каза Салих Узунов- жител на Кръстава:

„Има още три пожарни тука, още тлее огъня. Овладяно е всичко, има полиция тук, разследват. На мен не ми се вярва да е умишлен палеж, но сигурно има някаква човешка намеса, страх ние да не вземе да духа вятър, да стане друг пожар, че понеже в това село има доста плевни. Ако имаше вода и ако 112 ни бяха вдигнали телефона и бяха пратили по-рано пожарникари може би щеше да се избегне това, ама те не вдигаха телефона“.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!