23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пръскат срещу вредители с нова техника

pruskane

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Продължават акциите по дезакаризация в парковете, кътовете за игра и обществените места в града, Радилово и К. Димитриево. Пръскането ще продължава през целия летен период, напомнят от Община Пещера.

Дезинфекцията се извършва с препарат „Бандит 10 ЕW“ , който представлява микроемулсионен концентрат с остатъчно действие за контрол на бълхи, кърлежи, хлебарки, комари, мухи. След третирането на площите трае 24-часова карантина. Нужно е да се съобразяваме с предписанието да избягваме тези места в посоченото време.

Снимка : peshteraprim

Фирмата, изпълнител на поръчката е закупила нова техника, която позволява постигане на по-високи резултати при борба с вредителите.  Чрез своята система за микродозиране MistBlower Power 23 позволява да се приготвят разтвори с желания от три различни химикали. Желаните лекарства се поставят в три резервоара, като в зависимост от вида  на приложението се избира желаното от тези лекарства и по този начин се извършват три различни приложения (за възрастни, за ларви и за остатъчно приложение), без да се смесват едно с друго.

Снимка : peshteraprim

С оръдието за хоризонтално пръскане 180 o,  и вертикално 220 o, лесно се третират желани места, само с помощта на дистанционното. Безжичната  система за дистанционно управление, която работи с радиочестота,  управлява машината до 50 метра.

За приложения ULV (Ultra-Low Volume) има 10 дюзи с диаметър 0,2 mm вътре и отвън на оръдието. Също така дюзите, поставени от външната страна на оръдието, могат да бъдат деактивирани по желание. С тези дюзи  се генерират капчици с диаметър 0-50  микрона и  пръскането може да се извърши до 15 метра.

С 50-метровия маркуч е лесно да сенапръскат местата, където автомобилът не може да влезе или които са наистина трудно достъпни. С дюзата в разпръскващата тръба се  генерират капчици с диаметър 10 0-200 микрона  По този начин могат да се ликвидират ларвите и личинките на вредителите.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!