25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Маршавелов с победа на “Писта Русе”

marshavelov pista ruse

Маршавелов записа първата си победа за този сезон

[dropcap]К[/dropcap]онстантин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X) от отбора на “КА-2 Рейсинг Тийм” записа безапелационна победа на “Писта Русе” – трети кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта. Пловдивчанинът бе най-бърз в серия “Макси” и през вчерашните квалификации, когато записа най-доброто време в серията и си осигури полпозишъна за днешния старт.  В предните два кръга той записа второ място в Бургас, както и едно отпадане на “Писта Енеос”.

Шесткратният шампион на България проведе състезанието си по отличен начин, като води колоната от старта до финала на състезанието във всички 11 обиколки. Той завърши състезанието за 15:01.724мин. и остави зад себе си Румен Киров (Subaru Impreza). На трето място завърши Илия Царски (Mitsubishi Lancer Evo IX).

С победите на Константин Маршавелов в серия “Макси” и Иван Влъчков в серия “Туринг”, отборът на “КА-2 Рейсинг Тийм” записа първо място в отборното класиране на “Писта Русе”.

Следващото състезание, в което Константин Маршавелов ще вземе участие е “Писта София”. Състезанието е предвидено за 18-19 септрември.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!