29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Константин Маршавелов на полпозишън в Русе

marshavelov pista ruse

Маршавелов записа едно отпадане и едно второ място в тазгодишния шампионат до момента

[dropcap]П[/dropcap]илотът на “КА-2 Рейсинг Тийм” Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X) ще стартира от полпозишън в серия “Макси” в състезанието на “Писта Русе” – трети кръг от националния автомобилен шампионат на писта и затворен маршрут.

Шесткратният шампион в тази серия, доминира през целия днешен ден, в който се проведоха по две квалификации в отделните серии. В първата квалификация, пловдивчанинът завъртя най-бързата си обиколка за 1:22.824мин., като завъртя общо 8 обиколки. Във втората квалификация, Маршавелов успя да подобри значително времето си и записа време от 1:19.297мин., което му осигури първото място на стартовата решетка утре. От второ място ще стартира Румен Киров, а зад него е съотборникът на Маршавелов в “КА-2 Рейсинг Тийм” Венцислав Станев.

“Днес дадох всичко от себе си и съм много доволен от резултата, като се има предвид факта, че постигнах тези време със стари гуми, а по време на втората квалификация имаше и разлято масло по трасето. Ако утре всичко е наред ще се борим за победата”, сподели Маршавелов след края на квалификациите днес.

Официалното откриване на състезанието е в неделя 09:20ч., а старта на първата серия ще бъде даден в 10:00ч.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!