20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Лудогорец с пореден рекорд в България

futbol
[dropcap]О[/dropcap]тборът на Лудогорец спечели с 4:0 в мача за Суперкупата на България срещу ЦСКА и така „орлите” завоюваха трофея за пети път в своята история.

Антон Узунов

Впечатляващ факт е, че това е рекорден трофей за „орлите” в тази надпревара и те са над всички други отбори. Именно ЦСКА можеше да спечели също №5 за себе си, но „червените” нямаха шанс срещу разградчани в откриващия сезон 2021/22 мач на „Васил Левски”.

В следващата си среща Лудогорец гостува в Словения на ФК Мура 05 във втори кръг за Шампионска лига, докато ЦСКА приема Лиепая в Лигата на конференциите във втория рунд.  Разградчани също така са отборът, който притежава рекорда за най-много спечелени поредни титли в елита на България.

 

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!