15 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Д-р Петрова излиза в заслужена пенсия, Хюля Шериф поема поста директор на РЗИ

d-r fani petrova

[dropcap]П[/dropcap]азарджик. Директорът на РЗИ Пазарджик д-р Фани Петрова ще се наслаждава на лятото, в компанията на своето семейство и любимото си внуче Борко.

След дългогодишна служба в изпълнение на лекарския си дълг по опазване на общественото здраве, д-р Петрова излиза в заслужен отпуск и се пенсионира.

Щафетата поема д-р Хюля Шериф, досегашен заместник-директор на РЗИ.

През годините, като ръководител на Здравната инспекция д-р Петрова изпълнява добросъвестно своите задължение и се прояви, като изключителен професионалист, администратор и един от най-авторитетните директори на институцията от нейното създаване. При управлението й, РЗИ Пазарджик се утвърди, като работеща съвременна администрация с лице отворено към гражданите.

В резултат на отличния мениджмънт на д-р Петрова са обновени материалната база и автопарка на инспекцията, обезпечено е информационното обслужване.

Изключителни бяха натовареността, отговорността и приносът на д-р Петрова в периода на обявената извънредна епидемична обстановка за ограничаване и овладяване разпространението на COVID-19 в област Пазарджик. След пенсионирането на д-р Станева – главният епидемиолог на областта, директорът на РЗИ Пазарджик пое цялата тежест по надзора над заразните болести. До последно

д-р Петрова имунизира жителите на област Пазарджик във ваксинационния пункт, разкрит към РЗИ.

Като активна обществена личност, д-р Петрова ще продължи да работи в подкрепа на обществото и след своето пенсиониране, като член на Националния съвет на Български Червен кръст в град София.

„Няма по-голямо удовлетворение за един дългогодишен ръководител – споделя д-р Петрова – от това да повери ръководството на една успешна, работеща институция в ръцете на опитен, знаещ и можещ ръководител, каквато е д-р Хюля Шериф! На всички колеги, пожелавам здраве, късмет и много успехи! Дерзайте и нека постигнатото бъде надградено! Обичам Ви!“

Служителите на РЗИ изпращат д-р Петрова с много обич и пожелания за здраве, щастливи мигове, сбъднати мечти и нови позитивни предизвикателства. На добър час!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!