24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:32, 12 юли 20211min

В Радилово ще заработи лятно кино

kino

Лятното кино ще работи вечер и ще прожектира различни по тематика филми

[dropcap]Р[/dropcap]адилово. Народно Читалище „Зора-1903”  в Радилово, кани на  откриване  на Лятно кино в читалището. Откриването ще се състои на 16 юли 2021 г. /петък/ от 19:00 ч. в двора на институцията.

Новата придобивка за радиловци е факт след спечелен проект „Облагородяване на читалищния двор и превръщането му в лятно кино“ с който културните дейци са кандидатствали пред Общински фонд за подкрепа на местни инициативи в Пещера и е на стойност 2 000 лв.

„С парите е изградена площадка за зрители и сцена. Лятното кино ще работи вечер и ще прожектира различни по тематика филми и културни програми“, каза за Peshteraprim  Марена Вачкова – секретар на читалището в пещерското село.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!