29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Mihkel RÄIM е победителят в третия етап от 68-ата международна колоездачна обиколка на България

Колоездене - 68-ма международна обиколка на България - Трети етап - 03.07.2021

Mihkel RÄIM е победителят в третия етап от 68-ата международна колоездачна обиколка на България! Естонецът, който беше и рожденник, от отбора на MAZOWSZE Serce Polski финишира 180-километровия етап (Троян – Сливен) за 4:34:58. Етапният победител бе награден от кмета на третия домакински град – г-н Стефан Радев.

Днес в 14:30 часа ще бъде даден стартът на четвъртия етап Сливен – Бургас, който е дълъг 108 км. Пред община Сливен ще стартират 128 състезателя, които се очаква да финишират в Бургас пред общината около 17:15 ч. Предвиден е един премиен спринт в Карнобат.

Това е най-късият етап в обиколката и на пръв поглед изглежда и най-лесният. Единственият фактор, който може да промени това е вятърът около Сливен. При страничен вятър има предпоставки за образуване на ветрила и може да станем свидетели на дълго преследване.

Благодарим за домакинството на Община Сливен и кмета г-н Стефан Радев, време е да потеглим към морето.

Гледайте на живо и 4-тия етап от обиколката онлайн на: https://b1bsport.bg/live.php

 

Резултати от третия етап:

68 MKOB – Individual after Stage3-2

68 MKOB – General after Stage3-2


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!