29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Разследва се схема с документи за фиктивен трудов стаж в Пазарджик

sud pazardzhik

Претърсени са три адреса в град Сърница

[dropcap]П[/dropcap]азарджик. Прокуратурата в Пазарджик разследва схема за фалшифициране на документи за фиктивен трудов стаж.

При обиски  на три адреса в различни части на града са иззети общо 60 печата на различни работодатели – фирми и организации.

Полицаите са открили и фалшиви удостоверения за трудов стаж, подготвени за различни лица, които са се възползвали от услугата.

Към момента не е ясно колко общо са издадените документи с невярно съдържание във времето назад.

И трите обекта, в които се е извършвала незаконната дейност, са стопанисвани от едно и също лице. Предстои анализ на иззетата документация.

Съвместно с Националния осигурителен институт ще се провери колко души са получили пенсия по тази схема .

Случаят е поет от следственият отдел към пазарджишката полиция, като досъдебното разследване е под наблюдението на районната прокуратура.

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!