25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Откриват нов обучителен център в затвора в Пазарджик

zatvor pazardzhik

Обектът е част от проект „Осигуряване на сигурна и безопасна материална среда в затворите и арестите“

[dropcap]П[/dropcap]азарджик. Заместник-министърът на правосъдието Мария Павлова ще открие нов обучителен център към затвора в Пазарджик.

Мероприятието ще се проведе на 23 юни г. 2021  /сряда/, от 11.00 ч. в двора на Пазарджишкия затвор.

Центърът включва класни стаи, физкултурен салон, компютърен кабинет, работилници за трудови и квалификационни дейности. С неговото откриване се цели подпомагане на социалната дейност при подготовката на лишените от свобода в процеса на адаптиране и включването им в обществото след тяхното освобождаването.

Обектът е част от проект „Осигуряване на сигурна и безопасна материална среда в затворите и арестите“ по Програмна област 19 „Корекционни услуги и предварително задържане“ на Норвежкия финансов механизъм 2014-2021.

На събитието ще присъстват още главният директор на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ гл. комисар Ивайло Йорданов, началникът на затвора-Пазарджик ст. комисар Веселин Коцев, представители на Министерството на правосъдието, на местната съдебна и изпълнителна власт и др.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!