28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Facebook стартира функционалност за подкасти

facebook

Facebook планира да пусне услугата си за подкасти на 22 юни. За това научаваме от The Verge, които имат достъп до мейл изпратен от компанията към собственици на страници за такова съдържание, уточнява http://mobilebulgaria.com

Създателите на съдържание ще могат да свържат своя RSS фийд към Facebook, а социалната мрежа автоматично ще генерира публикации в потока от новини с всички бъдещи епизоди. Те ще се показват в раздел „podcasts“.

Ще има и опция за създаване на кратки клипове с дължина до минута, които да представят част от съдържанието. Те ще могат да бъдат споделяни лесно и с външни платформи. Този тип съдържание ни е познат от Twitch.

Източник: The Verge


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!