16 октомври 2021
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Медал от Национален конкурс за рисунка за Александра от Пещера

gramota aleksandra

Александра сподели, че сама е решила да участва в конкусра, за който научила от свои близки

[dropcap]П[/dropcap]ещера- Русе. Общински детски център за култура и изкуство-Русе проведе Втори национален ученически конкурс за детска рисунка, наречен „Светът е цветен за всички детски очи“ 2021, който е посветен на 1 юни – Международен ден на детето.
Младите художници участваха в два раздела – „Рисунка“ и „Илюстрация“ в четири възрастови групи.
Александра Аризанова от 6б клас на училище “ П. Р. Славейков“се е преборила с над 350 ученически творби от цялата страна, съобщава директорът Пенка Христоскова. За своята творба тя получава трета награда, раздел „Рисунка“ в трета възрастова група в конкурса.
Подкрепена от своя учител –Никола Руков, тя изпраща своята рисунка и печели третото място на Националния ученически конкурс.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия