07 февруари 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В Пещера ще гостуват студентите от 1-ви курс, „Актьорство за драматичен театър“ към ПУ „Паисий Хилендарски“

az moga poveche

[dropcap]П[/dropcap]ещера. На 21.06 от 18:00 часа на сцената на НЧ „Развитие“ – 1873, ще гостуват студентите от 1-ви курс, „Актьорство за драматичен театър“ към ПУ „Паисий Хилендарски“. Входът е свободен.

Театрален клас „Героите“ ще гостува в гр. Пещера със спектакълът „Аз мога повече“. Режисьор е ас. Зоя Капон.

Това представление е във формата на състезание. Всеки от участниците иска да покаже, че е повече от другите в определени умения. Танцови, акробатични, ритмични, песенни, пантомимни, актьорски или клоунски – надпреварите вървят в тези основни категории. Водещите не смогват да спрат напъна на желаещите да покажат своите възможности, таланти и ексцентрични номера.
Борбата от честна става и нечестна. Знаещите и можещите се сблъскват с незнаещи и неможещи. Сериозните със смешните. Отговорните с импровизиращите. Кай ще спечели надпреварата? Кои ще бъдат лавровенчаните призьори от това състезание, което преминава от Европа в Азия, от Африка в Америка, от Австралия към страните на вечния лед и мраз? Елате и ще бъдете свидетели на битката на гигантите!
Спектакълът е подходящ за всички възрасти.
Участват студентите от I курс „Актьорство за драматичен театър“ с художествен ръководител проф. д-р Александър Илиев и преподаватели ас. Зоя Капон, ас. д-р Таня Жоакимсман и хон. преп. Исмаил Ходжев.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!