16 октомври 2021
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кметът на община Пещера възобновява приемните си дни
Йордан Младенов Кмет на Община Пещера

yordan mladenov

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Кметът на община Пещера Йордан Младенов възобновява приемните дни за граждани от 14 юни. Те бяха временно преустановени, заради епидемията от COVID-19.

Денят понеделник и приемните часове на Кмета от 14:00 до 17:00 часа се запазват, както преди извънредното положение.

Записване на граждани само в приемния ден от 8.30 до 12.30 часа на гише № 2 и № 3 в Центъра за административно обслужване на Община Пещера, ул. „Дойранска епопея“ №17 .

Гражданите могат да се записват на телефон 0359/6-22-03; 6 -22-08.

Кметът на общината ще приема само предварително записани граждани, които трябва да спазват графика, както и противоепидемичните мерки.

Приемни дни на ръководния екип на Община Пещера:

Гълъбина Карамитрева – заместник-кмет с ресор: финанси и човешки ресурси европейски фондове и обществени поръчки, МКБППМН, Общинско предприятие „Обредни дейности“, трудова заетост и подпомагане, Клубове на инвалида, пенсионерите и диабетиците, звено Крепост „Перистера“, координация с органите на полицията и съдебната система. Ръководи координира и контролира дейността на екипите за управление на проекти – всяка сряда от 14.30 часа до 17.00 часа;

 

Елена Рядкова – 3аместник-кмет с ресор: образование, култура, младежки и социални дейности, програми за трудова заетост, социални услуги в общността (Домашен социален патронаж, Дневен център за деца и младежи с увреждания, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания, Кризисен център за деца и лица пострадали от насилие), етнически и демографски въпроси, спорт и туризъм, функция – здравеопазване. Ръководи, координира и контролира дейността на екипите а управление на проекти- всеки четвъртък от 14.30 часа до 17.00 часа;

 

Галина Стоянова – секретар на Община Пещера с функции: дейността на общинската администрация, условията на работа на служителите и информационно-техническото обезпечаване на дейността им, деловодното обслужване, документооборота и общинския архив, дейността на звената по гражданска регистрация и административно обслужване, разгласяването и обнародването на актовете на общинския съвет и на кмета на общината, работата с молбите, жалбите, сигналите и предложенията на гражданите и юридическите лица, организационно-техническата подготовка и провеждането на изборите и местните референдуми, обществен ред и сигурност, гражданска защита, регистрация на местните поделения на вероизповеданията, настойничество и попечителство. Ръководи, координира и контролира дейността на екипите а управление на проекти – всеки петък от 14.30 часа до 17.00 часа.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия