11 декември 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Горска теменужка“ с отлично представяне във феста „Красив роман е любовта”

grupa gorska temenuzhka_1

Културната проява се провежда за осма поредна година във Велинград

[dropcap]П[/dropcap]ещера- Велинград. ВГ „Горска теменужка“ при общинската организация на хора с увреждания с ръководител Рашко Тилев се представи отлично в Национален фестивал на старата градска песен „Красив роман е любовта” . Кметът Д-р Костадин Коев  отправи  поздрав към участниците и гостите. Като домакини, ГСГП „Вела” откриха фестивала.

Снимка : facebook

Жури в състав Стефан Сестримски –председател и Ира Байрактарова оценяваха вокалните способности на всички участници във форума.

Националният фестивал на старата градска песен „Красив роман е любовта” се организира от Народно читалище „В.Левски-1904”, Велинград със съдействието на община Велинград и се проведе на 12 юни. Провежда се в Зала №1 на читалището. Целта на музикалния форум е да даде възможност за изява на певчески групи за стари градски песни от страната и да възроди градската песенна традиция. Желанието е и да достави удоволствие на ценителите на песента.

Снимка : facebook

Фестивалът е с конкурсен характер и се провежда в рамките на един ден. Изпълнителите се оценяват от жури, съставено от 3-ма  професионалисти.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!