29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Започна предизборната кампания за вота на 11 юли

vot

Предизборната кампания ще продължи до 9 юли, а участие във вота са заявили 23 партии и коалиции

[dropcap]С[/dropcap]игналите за неправомерна агитация и нарушения се подават в Районните избирателни комисии и Централната избирателна комисия.

Предизборната кампания се води на български език. Агитацията на работното място е забранена, както и ползването на държавно или общинско имущество за целите на кампаниите на партиите, коалициите и независимите кандидати, регистрирани за участие във вота.

Предизборните прояви и диспути се отразяват в медиите по правилата, определени от ЦИК.

Фейсбук  и социалните платформи не попадат в регулацията и компетенциите за произнасяне или установяване на нарушения. Забранено е разпространението на анонимни агитационни материали и такива, които накърняват добрите нрави, честта и достойнството на кандидатите за депутати. Сключените договори в предизборната кампания медиите публикуват на сайтовете си.

Законът забранява използването на агитационни материали, които съдържат гербa или знамето на Република България или на чужда държава, както и религиозни знаци и изображения.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!