01 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Завърши градския ученически футболен турнир на „Свобода 2011“

futbol svoboda 2011_1

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Завърши градския ученически футболен турнир проведен по повод Деня на детето и 10-годишнината от основаването на ФК „Свобода2011“. Футболистите играха срещите в две полувремена по 15 минути с 5 минути почивка между тях. Отборите бяха от 6 състезателя плюс 1 вратар.

Снимка : peshteraprim

Отборите от 1 до 4 клас бяха разпределени в две групи по 3 отбора. Играта беше всеки срещу всеки.Класиралите се на първите две места в групите играха на кръст-първия от едната група с втория от другата и обратно, а победителите за първо и второ място. Класиралите се на трето място играха един срещу друг за 5 и 6 място.

Отборите от 5 до 7 клас играха всеки срещу всеки, като след изиграване на срещите се направи крайно класиране. Срещите преминаха без контузии и се играха пред съдийски състав Явор Въндев, Георги Харизанов и Йордан Стойчев.

Снимка : peshteraprim

Ето и резултатите от крайното класиране :

деца прогимназиален етап на обучение

Първо място – СУ „Св. Кл. Охридски“

Второ място – ОУ „Св. Патриарх Евтимий“

Трето място- ОУ “ П. Р. Славейков“

Четвърто място- ОУ “ Л. Каравелов“

голмайстор:Стефан Харизанов

вратар : Едиз Балакчиев

 

деца начален етап на обучение

Първо място- СУ „Св. Кл. Охридски“

Второ място- ОУ “ П. Р. Славейков“

Трето място- ОУ “ Михаил Каролиди“

Четвърто място- ОУ „Св. Патриарх Евтимий“

Пето място- ОУ“Михаил Куманов“

голмайстор : Георги Батаклиев

вратар : Владимир Шопов

И като на всяко състезание имаше награди за всички. Участниците в турнира получиха грамоти и спортни фланелки, победителите в първенството купи.

Снимка : peshteraprim

Наградите връчиха кметът на община Пещера Йордан Младенов, зам.-кмета Елена Рядкова, Анастас Чапаров и Васил Тилев. Младенов пожела на малките футболисти да са здрави, да спортуват, да четат и да имат безгрижно и щастливо лято. Той благодари на организаторите на спортната проява и обеща да популяризира футбола като спорт.

Снимка : peshteraprim

ФК Свобода е основан през 1946 година под името “Свобода”.

Носи това име до 1993 г. тогава е преименуван на ФК “Пещера”. От 2000 година се казва ФК “Спартак”. През 2011 година е възсановено името “Свобода”.

В момента отборът участва в Трета лига ( Югозападна група). Председател на клуба е Анастас Чапаров.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!