28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Авто ретро поход „РОМБУС“ 2021 премина през Пещера

retro koli_1

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Точно в 11:00 часа от Пловдив за Пещера потегли колоната от ретро амтомобили за да бъде дадено началото на Авто ретро поход „РОМБУС“ 2021. В съботния следобед всички 49 автомобила от цялата страна бяха на парк до Heat Complex. Съорганизатор на събитието, което е първоприемник на Международно рали за ретро и класически автомобили „Марица“ е Динко Кушев.

Спортната изява привлече вниманието на Йордан Младенов- кмет на Община Пещера и зам-кмета Гълъбина Карамитрева, които бяха гости на връчването на наградите на участниците.

Динко Кушев бе подготвил три престижни награди, които по негово решение бяха връчени на собствениците на автомобили и участници в „РОМБУС“ 21 на 29 май 2021 г. Награди бяха присъдени за за най-стар автомобил,  най-елегантен автомобил и награда за най-добре реставриран социалистически автомобил.
Градоначалникът Младенов пожела на участниците безаварийно шофиране, много емоции и обеща да превърне този преход в традиционен за града. „Радвам се, че създадохте настроение на зрителите. Чест е за мен тук да видя ретро гилдията на България и автомобили от минали години. Вратата на Пещера винаги е отворена за подобни инициативи.“, подчерта Младенов.
Специалната награда на Музей „Автомобилите на социализма“  за най-добре реставриран социалистически автомобил спечели Георги Чернев от Пловдив с Mercedes-Benz 111. Наградата за най- стар автомобил остана за Андон Андонов- бивш областен управител на града под тепетата. Като най-елегантен автомобил беше класирана колата на народната милиция.
Националното ръководство на сдружението на Клубовете на Запасното войнство „За честта на пагона“, начело с председателя на управителния съвет о.з. генерал лейтенант Петър Илиев връчи отличие за добра организация на Динко Кушев- собственик на  Heat Complex.

 

 

 

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!