16 октомври 2021
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Косенето на тревните площи, миенето на улици и освежаване на Пещера продължават
Снимка : peshteraprim

kosene_

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Служители на Общинско предприятие „Чистота и поддържане на общинската инфраструктура“ продължават с миенето на улиците. Акцията стартира преди месец, а със затоплянето на времето тръгва и косенето на зелената система на града. Приоритетно се косят терените около спортните съоръжения, детските кътове и парковете.

Снимка : peshteraprim

 

Същевременно бяха засадени  подходящи за сезона цветя в централната градска част, кръговото, както и в кашпите разположени на територията на града. Паралелно с това се извършва и пръскане на тревните площи против насекоми и кърлежи. Служителите на общинското предприятие полагат усилия да реагират на всеки сигнал, подаден на телефон 0350 / 6-22-16 и в социалните мрежи.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия