04 юни 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

От 20 май областен управител на Пазарджик е Иван Васев

oblastna uprava pazardzhik

Йордан Кожухаров ще предаде символично властта на Иван Васев

[dropcap]П[/dropcap]азарджик. Иван Васев  е новият областен управител на Пазарджик, стана ясно днес след заседанието на Министерски съвет.  Васев сяда в креслото на досегашният губернатор Стефан Мирев, който излезе в отпуск заради участието си в кампанията за парламентарни избори и бе избран за депутат в 45-тото Народно събрание. Неговият заместник стана Йордан Кожухаров, който утре ще предаде символично властта на Иван Васев.

Иван Васев

Иван Васев е работил в системата на МВР, като от 2014 г. до 2015 г. е бил зам.-директор на Областната дирекция на МВР-Пазарджик. Дълги години е практикувал като адвокат в Адвокатска колегия в гр. Пазарджик. Завършил е Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност – МВР гр. София.

Новите областни управители вече са избрани и утре в девет часа сутринта ще поемат постовете си, те трябва да гарантират честният вот на предстоящите избори. В четири града няма да бъдат сменяни временно изпълняващите длъжността областни управители, като това са хора, които до момента са били заместник – областни. Те ще трябва да обезпечат „гарантиране и търсене на възможности за честен вот и намаляване на възможностите за купен вот и корпоративен вот“, заяви гласът на кабинета „Янев“ – Антон Кутев.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!