06 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Колко е важно да бъдеш грамотен!

uchenici gimnazya

Най-запомнящият се празник на първокласниците беше организиран от техните учители

[dropcap]П[/dropcap]ещера. На 18 май учениците от I А клас на СУ „Св. Кл. Охридски“ доказаха, че буквите са им ясни, и обещаха, че вече няма да сричат. За тях най-трудното е отминало – вече могат да пишат, без госпожата да направлява ръката им, и както сами казват: „Вече можем да сме умни.“

Най-запомнящият се празник на първокласниците беше организиран от техните учители Айрие Пехливан и Надя Петкова. Те им пожелаха да полетят с книгите по пътя на познанието и словото постоянно на осветява душите им – там, където слънцето не може да проникне.

В началото на тържеството всеки ученик беше коронясан с една от буквите – награда за досегашните им усилия и постоянство. След това първолаците поздравиха родителите си и учителите от Гимназията с емоционална програма. Те предизвикаха умиление с пълната си отдаденост на рецитацията и на песните. Трогателна беше тяхната сериозност, примесена с усмивките на празничния момент.

От училището първокласниците получиха грамоти, книга и лакомства – за да е сладък пътят им към знанието.

 

Валентин Стоянов


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!