29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:24, 17 май 20211min

Втора победа за Мирослав Ангелов рали България

miroslav angelov georgi gadzhev

Пилотите на „Мегапорт Рейсинг“ Мирослав Ангелов и Георги Гаджев (Skoda Fabia Rally 2 Evo) спечелиха рали „България“

[dropcap]З[/dropcap]а Ангелов това е втора победа в най-престижното ни състезание след успеха през 2018 г. След 16 отсечки двамата завършиха на 1:10 мин пред Мартин Сурилов и Здравко Здравков с Mitsubishi Lancer Evo 9. Трети останаха Угур Сойлу и Арас Динчер, също с Skoda Fabia Rally 2 Evo, на 3:21 мин. Тандемът на Мегапорт спечели двете минавания на Синдел и през целия ден не предприе излишни рискове в петте отсечки.

„Стратегията ни за днешния ден бе да не предприемаме излишни рискове. Затова на двете минавания на Аладжа манастир внимавахме. Нямаше смисъл при аванс от минута да рискуваме на мокрото трасе, което е много хлъзгаво. Все пак където имаше публика се раздавахме, също така и на суперспециалната отсечка в града. Дори в желанието си да отворя повече един от завоите ударихме леко бордюр. Единственото ни притеснение за деня бе на макадама на Синдел, когато поради липса на опит на подобна настилка помислихме, че сме спукали гума, а се оказаха натрупани малки камъни в джантата. Затова очаквам с нетърпение участията ни на макадам в чужбина. Радвам се, че стана оспорвано състезание и има шанс за интрига в шампионата“, обясни Ангелов след финала.

Следващият кръг от шампионата е рали Сливен от 10 до 12 юни. Сезонът ще продължи в Твърдица през юли, след което рали Сърбия на 25 и 26 септември и Стари Столици на 9 и 10 октомври.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!