20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В Пещера : обществено обсъждане за представяне на План за интегрирано развитие

chinar obshtina

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Във връзка с разработването на План за интегрирано развитие на община Пещера (ПИРО) за периода 2021-2027 г., на 18 май 2021 г. от 17.00 часа, в Заседателната зала на Общински съвет – Пещера, ул. „Дойранска епопея“ №17 ще се проведе обществено обсъждане за представяне пред широката общественост на проект на План за интегрирано развитие на община Пещера за периода 2021-2027 г., с който ще се определят визията, целите и приоритетите за развитие на община Пещера до 2027 г.

Целта на обсъждането е да бъде чуто мнението на максимално широк кръг от заинтересовани страни, за да бъдат решени основни проблеми и използвани съществуващите местни ресурси и потенциал.

Проектът на стратегическия документ е публикуван на интернет страницата на Община Пещера – www.peshtera.bg, раздел „План за интегрирано развитие на община Пещера за периода 2021-2027г.“.

Разчитаме на Вашето сътрудничество и Ви благодаря за желанието за участие и съдействие!

С уважение,

 ЙОРДАН МЛАДЕНОВ (п)

Кмет на Община Пещера


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!