25 февруари 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Дончев и Митов са новите зам.-председатели на ГЕРБ

nacionalno-sybranie-gerb

На партийния форум бяха приети и промени в устава на партията

[dropcap]Т[/dropcap]омислав Дончев и Даниел Митов са новите зам.-председатели на ГЕРБ

Те заемат местата на столичния кмет Йорданка Фандъкова и кмета на Бургас Димитър Николов.Това бе гласувано на Националното събрание на партията, което се провежда онлайн.

Мотивите за освобождаването им като зам.-председатели на ГЕРБ е да имат повече време за градовете си и да помагат на партията.

На форума Менда Стоянова, Красимир Велчев и Пламен Нунев бяха освободени като членове на Изпълнителната комисия. Новите членове са Йорданка Фандъкова, Димитър Николов, Иван Тотев, Деница Сачева, Тодор Кръстев, Илтер Садъков, Вежди Рашидов, Костадин Ангелов.

От Контролната комисия бяха освободени Десислава Танева, Александър Ненков, Емил Радев, Ирена Соколова, Андрей Новаков и Даниела Савеклиева, а новите членове са Михаела Крумова, Александър Иванов, Бранимир Георгиев, Любомир Перчинков, Галя Желязкова, Полин Гълъбова.

На партийния форум бяха приети и промени в устава на партията. Така бе увеличена числеността на Изпълнителната комисия – от осем на дванадесет членове. Друга промяна е назначаване на регионални отговорници за по-добра координация между териториалните органи на партията, следваща промяна е възможност заседанията на териториалните органи да се провеждат чрез интернет връзка.

 

 

Източник : / https://dariknews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!