16 октомври 2021
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Решението за допускане на зрители на олимпийските игри е отложено
Снимка: ЕПА/БГНЕС

olimpiada yaponya

На спортните съоръжения ще бъдат допускани максимум 50% зрители от вместимостта на обекта

[dropcap]С[/dropcap]рокът за приемане на окончателно решение по повод допускането на японски зрители на спортните обекти по време на олимпийските игри в Токио ще бъде отложен до юни, съобщи японската агенция Киодо.

Очакваше се решението да бъде взето в края на април или малко по-късно. Организаторите обаче са променили своите планове, тъй като ситуацията с коронавируса изглежда непредсказуема и в последния момент може да се наложат промени.

Тази пропорция може да бъде променена в зависимост от реалната епидемиологична обстановка в момента на началото на Игрите. Олимпиадата в Токио трябваше да се проведе от 24 юли до 9 август 2020 г., но заради пандемията от коронавирус бе отложена с една година и сега трябва да състои от 23 юли до 8 август.

На 20 март организаторите окончателно решиха Токио 2020 да се проведе без чуждестранни фенове.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия