18 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Заради рали „Пещера“ затварят пътя към Свети Константин и Батак

rali

[dropcap]П[/dropcap]ещера.Служители от сектор „Пътна полиция” при ОДМВР-Пазарджик и РУ-Пещера ще охраняват Рали спринт „Пещера” 2021.

То ще се проведе в рамките на 17 и 18 април /събота и неделя/ в Пещера. 

Тържественото откриване е в събота, а самата надпревара ще се проведе на 18 април, като в 09.15 часа ще бъдат затворени скоростните отсечки от Пещера по посока за летовището „Свети Константин”, а в 09.40ч. скоростния етап „Свети Константин” ще бъде затворен и от към гр.Батак.

Пътищата ще бъдат отворени за движение на ППС и хора едва след приключване на двете преминавания. В зоната на затворените участъци ще има разположени екипи на полицията. Умоляват се водачите стриктно да спазват указанията на охраняващите ралито служители на полицията.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!