28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:18, 13 април 20211min

Български национали ще играят в Евролигата следващия сезон

aleksandar vezenkov
[dropcap]З[/dropcap]вездата на Олимпиакос Александър Везенков и американецът с български паспорт Дий Бост от състава на Монако ще бъдат част от Евролигата през следващия сезон, ако не се стигне до трансфери на някои от двамата в клубове извън най-силния турнир на Стария континент.

Това стана факт, след като „монегаските“се класираха за турнира на богатите заради достигането си до финала във втората по сила надпревара Еврокъп. Дий Бост и компания ще заемат мястото на Валенсия, който изпада едно ниво надолу заради пропуснатия шанс да си спечели място в плейофите на Евролигата.

Испанците останаха на девето място в крайното класиране, след като Зенит грабна осмата позиция с разрушителен успех над Панатинайкос.

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!