28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:12, 12 април 20212min

Щерчо от Пещера с успешно участие в „България търси талант“

11стивън-сегал-e1618163604894-1024x599

Щерю е интернет звезда и има 10 000 приятели във фейсбук

Пещера- София. Тридесет и три годишният Щерю Иванчев от Пещера успя да се класира за издание на „България търси талант 2021“ тази вечер.

Юнакът се пребори успешно с три надуваеми кукли, пред журито което се разсмя неудържимо при вида на стария си познайник, който през 2019 г. се представи пред тях като Хълк.

Този път Иванчев заяви, че е Стивън Сегал и ще включи журито в своя нов филм. На Ицо Хазарта предложи да изпее „някой хубав рап за филма“, а Катето Евро си спечели вечеря.

Ицо Хазарта даде „да“, както и Катето Евро – тя му пожела „да разцепи мрака в следващия етап на предаването“, Славена Вътева го попари с „не“, а Любен Дилов го направи щастлив с трето „да“, въпреки че му каза, че видяното е недопустимо.

През 2019 г. пещерецът успя да потроши десетина дини и пъпеши пред журито. Ето как – ТУК

Той щурмува за трети път българския ефир, първият път се пробва в Masterchef по БТВ, а през 2019 г. в „България търси талант“, но тогава неуспешно.

В Masterchef не спечели сърцата на журито, тъй като пещерският му зелник се беше залепил за формата от кекс, в която го беше поставил. Той обясни, че творбата му съдържа праз лук и кайма – смес. Прочутият зелник обаче продължи да се държи в кексовата форма и въпреки усилията, не само на Щерю, се появи пред погледите на тримата майстор – готвачи във вид, който не отговаря на формата на предаването.

Това не му попречи обаче да си направи селфи с Aндре Токев,  Петър Михалчев и Силвена Роу.

Пещерецът получи два отрицателни отговора от Силвена Роу и Андре Токев, и един положителен от Петър Михалчев.

Колоритният готвач се е кръстил Щерчо Стивън Сегал, защото това е любимият му актьор.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!