25 февруари 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Англия облекчи Covid мерките

london

Някои пъбове и ресторанти отвориха градините си още след полунощ

[dropcap]В[/dropcap] Англия започна втората фаза на облекчаване на мерките в локдауна срещу Covid-19 с отварянето на пъбовете и ресторантите, фризьорските салони и второстепенните магазини. Някои магазини отвориха още снощи, където извиха опашки след полунощ.

Времето също не се съобразява с голямото желание на англичаните да прекарат на открито в приятна обстановка. Студена вълна върлува над Британските острови с температури близки до нулата и прогноза за валежи от сняг на много места.

Членовете на едно домакинство могат да отидат на почивка в Англия, ако са настанени самостоятелно. На сватби ще могат да присъстват до 15 души. Обитателите на домовете за социални грижи ще могат да приемат до двама посетители. Ще отворят всички второстепенни магазини.

Отделните части на Обединеното кралство – Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия, имат собствена политика по отношение на пандемията.

Следващата фаза на облекчаване на мерките извън Англия се очакват след около две седмици. В Уелс обаче от днес също ще отворят второстепенните магазини.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!