29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кметът на Пещера поздрави ромската общност

yordan mladenov

Днешният ден е празник за ромската общност по цял свят.

[dropcap]8[/dropcap] април е ден, в който си спомняме за най-многобройното етническо малцинство в Европа и празнуваме ромската култура. Нека в този ден да изразим своята толерантност и уважение към ромската общност.
Поздравявам ви с празника, в името на добрите взаимоотношения между жителите на Пещера, независимо от своя произход и социално положение. Искам отговорно да заявя, че Община Пещера работи успешно за да гарантира спокойствието и разбирателството в града.
Пещера е град- модел за толерантност и спазване на етническите и религиозните различия на нашите граждани. Ние знаем за потребностите и проблемите на ромската общност свързани с образованието, квалификацията и безработицата. Усилено работим в тази насока за да гарантираме едно спокойно ежедневие и нормален живот.
Нека запазим този дух и днес. Въпреки усложнената обстановка в страната ни, ви поздравявам сърдечно. Пожелавам ви повече успехи в постигането на общите цели, спокоен живот, здраве и успехи!
Честит празник !
ЙОРДАН МЛАДЕНОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕЩЕРА

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!