26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Всички РИК предадоха изборните си книжа в ЦИК

cik

Очаква се утре ЦИК да оповести разпределението на мандатите за следващото Народно събрание

[dropcap]В[/dropcap]сички районни избирателни комисии вече предадоха изборните си книжа в Централната избирателна комисия.

В Централната избирателна комисия върви интензивно повторното въвеждане на протоколите от изборите за 45-о Народно събрание. 

Днес продължава започналата снощи в ЦИК проверка – повторно въвеждане на всички данни от страната от протоколите. Целта е отстраняване на евентуални грешки преди да стане ясен крайният резултат:ин път осигуряване на истинността на вота, който е бил даден от българските избиратели“.

В 7-дневен срок след деня на вота – в неделя, 11 април – трябва да бъдат обявени поименно и новите депутати.

Поименният състав на бъдещия парламент ще зависи и от преференциите и разместванията заради тях. Междувременно тези от кандидатите, които са участвали в две листи, ще имат два дни, за да изразят предпочитанията си, откъде ще представляват следващото НС.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!