25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Онлайн обучение на РИК и СИК започва в понеделник

cik

От понеделник (22 март) започва обучение на РИК и СИК и заради ограниченията за Covid-19 то ще бъде онлайн. Връзката ще е конферентна, за да може да се задават въпроси и да се отговаря.

Членовете на секционните избирателни комисии (СИК – б.р.) ще бъдат обучени онлайн за работа с машините от фирмата доставчик „Сиела Норма“, предвидени са и около 2000 души IT специалисти, които при технически проблеми ще бъдат търсени през кол център, посочи тя и добави:

ЦИК работи по хронограмата за провеждането на парламентарните избори на 4 април и подчерта, че не е от компетентността на комисията въпросът за евентуално отлагане на вота.

465 секции ще бъдат разкрити в 69 държави. В Лондон са разкрити 12 секции, защото има най-много българи, които могат да гласуват. В Германия са разкрити 69 секции.

Централната избирателна комисия е качила на сайта си заявленията за гласуване, които поставени под карантина или хора с увреждания трябва да подадат, за да упражнят правото си на глас на 4 април.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!