02 октомври 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Състезания по конен спорт за Тодоровден от СК „Шампион“ Пазарджик

konno sastezanie pazardzhik

[dropcap]П[/dropcap]азарджик. При засилен зрителски интерес премина първото по рода си състезание по прескачане на препятствия в село Добровница, организирано от СК „Шампион“. В село Добровница се намира конната база на клуба, където се подготвят в дисциплината езда петобойците на клуба. Участие взеха 6 – тима състезатели на спортния клуб с три коня като представиха 10 тандема.

Радослав Христов, Виктория Пенева, Емил Грозданов, Ангел Франгов, Михаела Зонова и Георги Рангелов заедно с конете Максимилиян, Анита и Звезда направиха общо 10 паркура с височина на препятствията под 100см. Паркурът съдържаше 11 препятствия за най-бързо време. Въпреки, че това изпитание бе първо и за състезателите и за конете, всичко премина успешно.

От конете най-успешно представяне направи кобила Звезда с 4 чисти паркура от 4 старта. От състезателите първо място спечели Радослав Христов с 0 грешки от препятствия и време 58сек. На второ място е Виктория Пенева с 0 грешки от препятствия и време 1мин.03сек., а трети се класира Емил Грозданов с 0 грешки от препятствия за време 1мин.05сек. Четвърти остана Ангел Франгов също без наказателни точки от препятствия за време 1мин.10сек. Михаела Зонова е 5, а Георги Рангелов остана 6-ти.

Право на класиране имаха състезателите само с единия си кон, който е с най-добър резултат. След състезанието всички деца от публиката получиха възможност да се качат на кон по тяхно желание за кратка разходка и снимка за спомен със съдействието на състезателите от СК „Шампион“.

Победителите бяха наградени с медали, а всички състезатели получиха и възпоменателни розетки. Празникът се проведе със съдействието на родители и състезатели на клуба.

 

 

Източник : / https://pzsportuva.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!