29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кметът на Пазарджик се е срещнал с юношеския отбор от волейболната школа на „Хебър“

otbor boleybol hebur pazardzhik

[dropcap]П[/dropcap]азарджик. Кметът на Пазарджик Тодор Попов се е срещнал с юношеския отбор от волейболната школа на „Хебър“. Поводът бе участието на трима състезатели в националния младежки отбор до 17 години, който се класира за европейското първенство през настоящата година.

Той поздрави целия отбор, и поясни че най-важното нещо е колективът и отборът. Попов благодари и на треньорите в школата и ги увери, че в най-скоро време ще започнат ремонтите работи и по зала „Хебър“ – последната в града, която се нуждае от реновиране. Но първо трябва да се приключи с дейностите по залите в Спортното училище и на Зоната на здравето, за да има къде да бъдат преместени трениращите от зала „Хебър“. Предвижда се двете площадки до Лидл да бъдат „облечени“ и с топла връзка присъединени към зала „Хебър“. Така на практика ще има още 2 тренировъчни игрища, които да се ползват.
Наградени състезатели от Държавни шампионати:
Методи Стойчев – СК „Торнадо“– Първо място на Държавно първенство, проведено в гр. Севлиево, кат. до 60 кг. възр. група – мъже;
Рангел Витеков – СКВ „Хебър – Пазарджик“ – Балкански шампион с националния отбор по волейбол на България с директна квалификация за Европейско първенство до 17 г.
Иван Сарафов – СКВ „Хебър – Пазарджик„ – Балкански шампион с националния отбор по волейбол на България с директна квалификация за Европейско първенство до 17 г.
Слави Кофов – СКВ „Хебър – Пазарджик“– Балкански шампион с националния отбор по волейбол на България с директна квалификация за Европейско първенство до 17 г.
СКВ „ХЕБЪР – ПАЗАРДЖИК“ – Грамота за високи спортни постижения

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!