19 октомври 2021
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Програмата „Топъл обяд“ : Община Пещера е изряден изпълнител

supa

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Официалните резултати от проверката във всички 216 общини бенефициенти, от страна на Управляващия орган на Оперативната програма „Топъл обяд“ вече са ясни. Община Пещера, която изпълнява програмата „Топъл обяд“, отговаря на условията за предоставяне на балансирано хранене на потребителите, сочат резултатите от проверката.  Управляващият орган провери условията, при които се подготвя храната за нуждаещите се в кухненските блокове.

Само една от Общините, които изпълняват програмата „Топъл обяд“, не отговаря на условията за предоставяне на услугата. Изхранването на хората там ще се поема от други одобрени изпълнителите и те са поканени да го направят. Ползвателите в Пещера, Радилово и К. Димитриево са 210. В Пещера са 120, за Радилово- 50 и в К. Димитриево потребителите са 40 на брой.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия