25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Обучението на биотехнологии в ПГХВТ „Ат. Ченгелев“ преминава на ново равнище

aparat

[dropcap]П[/dropcap]ещера. „Обучението на биотехнология в ПГХВТ „Ат. Ченгелев“ преминава на качествено ново равнище. Имаме хубава новина. Днес получихме два шейкър инкубатора и бинокулярен микроскоп от най- висок клас апаратура за Микробиологичната ни лаборатория.“, похвали се с основание в социалната мрежа Славия Златанова- директор на учебното заведение.

Снимка : архив Фейсбук

Микроскопът е оборудван с камера, която позволява образът на наблюдавания препарат да се прехвърля на екран и да бъде видим за всички. С помощта на специализиран софтуер може да се прави запис на наблюдението, който да се използва във всички етапи на обучението. Така чрез образователните платформи се разширяват възможностите на онлайн обучението.

Снимка : архив Фейсбук

Предстои доставката на още два специализирани уреда – автоклав и ламинарен бокс.

Снимка : архив Фейсбук

“ Закупуването на тези и още няколко супермодерни апарати и уреди стана възможно благодарение на участието на училището в Проект “ Подкрепа на дуалната система на обучение“, финансиран с европейски средства.“, уточнява в публикацията си Златанова.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!