29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Мария Бакалова получи номинация и за антинаградите „Златна малинка“

marya bakalova
[dropcap]Б[/dropcap]ившият кмет на Ню Йорк Руди Джулиани и актрисата Мария Бакалова получиха номинация за филмовите антинагради „Златна малинка“. Категорията е за най-лоша екранна двойка в сцена от продължението на филма „Борат“.

Съперници на Бакалова-Джулиани са Робърт Дауни-младши и „напълно неубедителния му уелски акцент“ във филма „Доктор Дулитъл“, Харисън Форд и фалшиво изглеждащо компютърно генерирано куче в „Дивото зове“, Лорън Лапкус и Дейвид Спейд за „Не когото трябва“,  Адам Сандлър и „стържещият му глас на глупак“ в „Хелоуинът на Хюби“.

Джулиани е номиниран и в категорията „Най-лош поддържащ актьор“. В сцената той играе себе си, а героинята на Бакалова Тутар го интервюира.

С най-много номинации за наградите „Златна малинка“ – шест на брой, са филмите „Доктор Дулитъл“  и полската еротична драма „365 дни“.

Антинаградите „Златна малинка“ са учредени през 1980 г. като антипод на холивудския награден сезон. Номинираните и победителите се избират от около 1100 членове на едноименната фондация от САЩ и още 19 страни, които се регистрират онлайн и плащат членски внос на стойност 40 долара. Статуетката представлява пластмасова малинка със златисто покритие, чиято стойност не надвишава пет долара.

Златните малинки ще бъдат присъдени на 24 април, ден преди наградите „Оскар“.

 

Източник : / https://bnr.bg

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!