29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Росен Димитров е новият президент на Българската федерация по самбо

rosen dimitrov
[dropcap]Л[/dropcap]егендата в бойните спортове Росен Димитров е новият президент на Българската федерация по самбо.

Трикратният световен шампион беше избран на поста с мнозинство, като обеща да върне доброто име, успехите и реномето на този спорт у нас.

Страната ни разполага с куп върхови постижения и големи шампиони в спортното и бойното самбо през годините, като по време на треньорската си кариера в представителния тим на страната, Димитров спомогна за достигането на голяма част от най-заслужилите ни спортисти до европейския и световен връх.

Снимка 411859

Самият той е трикратен световен номер едно, неговият близнак Румен Димитров също е планетарен и европейски шампион, а България може да се гордее още с епохалните за този спорт Мария Оряшкова, Марко Косев, Благой Иванов, както и с още цяла дузина първенци, стъпвали на най-високото стъпало от почетната стълбичка – при мъжете и жените, а също така и в двете направления – спортно и бойно самбо.

Снимка 310866
Източник : / https://topsport.bg

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!