20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Китка за обич аз ти давам…

20210308_082931

[dropcap]П[/dropcap]ещера. 8-ми март е специален празник за всяка жена. На този ден мъжете от Пещера бяха изправени пред предизвикателството да изберат подходящо цвете за своята любима жена, майки, баби, сестри, съпруги, дъщери, колежки.  Максималното внимание към по-нежния пол обаче силната половина от града трябваше да засвидетелства пред очите на други мъже, дето не си падат толкова джентълмени. Затова към избора на китки смелчаците подхождаха внимателно.

Сигурни, че знаят кое е любимото цвете на половинката, и не толкова- под стрелкащите погледи на местните мачовци, пробождащи тила им. Голямата отговорност и непосилната за мъжките рамене тежест личеше и след покупката. Някои носещи букетите с нескрита гордост, други навели глава с поглед към увитите в целофан символи на нежност и любов.  Така, че след като един мъж знае какви цветя да избере и подари да проверим и „вкусът“ на търговците към мъжките усилия.

Б.Р. На сергиите на пл. „България“ имаше достатъчен избор за купувачите, и асортимент от страна на продавачите. Публикуваме без редакция скалъпените „етикети“ указващи колко финикийски знака струва заветнатните букети:

Чанта кошница орхидеи рози – 10 лв.

Кошница с орхидея- 8 лв.

Кошница с гербер – 6 лв.

Луксозен букет кала – 7 лв.

Иглика – 4 лв.

Циклама- 8 лв.

Букет  3 рози- Промоция – 8 лв.

Тук трябва да се отбележи, че тестваните във времето опции за езикът на цветята, които са подходящи за различни случаи, нямаха никакво значение, нито пък грам опит за разграничаване от традиционния избор. Неопитен във флористичните изкушения човек, всички нюанси и видове цветя, които се продават останаха без смисъл. Важна остана датата 8 март. И опитът да докоснем сърцето на дамите. Успяхме ли ?

Ще кажат самите Те, ако имат смелост…

И така до следващата година и дата 8, през месец март.

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!