29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков21:08, 6 март 20211min

След сигнал на съгражданин, бързи мерки от страна на ресорните органи

signal

[dropcap]П[/dropcap]ещера. След сигнал в социалната мрежа за констатиране на открити кабели на територията на спортната площадка в близост до бившето ДАП- Пещера, работна група от специалисти са посетили мястото. След проверка, Георги Смилянов – служител на ОП „ЧПОИ“ е дал становище, което публикуваме без редакторска намеса :

След получения сигнал работна група от специалисти на ОП „ЧПОИ“ и Община Пещера посетиха посоченото място за проверка.
След обстоен преглед на съществуващо табло и наличието на кабели беше установено, че няма електрическо напрежение и не съществува опасност за живота на хората и присъстващите на посоченото място.
Възложена е спешна проверка и вземане на адекватни и бързи мерки за пълното обезопасяване. За последващи действия, своевременно ще бъдете информирани.“

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!