24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Започва предизборната кампания за изборите за 45-и парламент

Close-up of man putting the tick on ballot with red pencil during voting
[dropcap]Д[/dropcap]нес започва предизборната кампания за изборите за 45-и парламент, която ще продължи до полунощ на 2 април, напомня Дневник. Тя трябва да се води само и единствено на български език. Забранени са анонимните агитационни материали, както и използването на публичен ресурс, в т.ч. държавни автомобили.

Заради коронавируса големи предизборни събития не може да има, заради което партиите планират основно кампания онлайн и срещи очи в очи. От 1 март са разрешени конгресно-конферентни мероприятия при заетост на 30% от капацитета на помещението, в което се провеждат, при спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 метра, носене на защитни маски за лице, хигиена на ръцете, редовно проветряване на всеки час и дезинфекция. Концертите не са разрешени.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!