24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Честваме 143 години от Освобождението

shipka
[dropcap]Д[/dropcap]нес честваме Националния празник на България. 143 годишнина от Освобождението ще бъде отбелязана с редица прояви в цялата страна.

Президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев ще отдаде почит пред паметта на българските опълченци и руските воини, загинали за свободата на България на връх Шипка.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще участва в отбелязването на Националния празник в Габрово и на връх Шипка.

Кулминацията на честванията ще е тържествената заря-проверка довечера на площад „Народно събрание“. Президентът Румен Радев ще приеме почетния строй на представителните части на Българската армия и ще произнесе слово. В церемонията ще участва и вицепрезидентът Илияна Йотова.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!