29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ученици от ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ подариха картички и мартеници на лекарите

1 03

[dropcap]П[/dropcap]ещера. В българските традиции бялото е символ на чистотата и красотата, червеното – на жизнеността, здравето и любовта!

Първи март е ден, в който българина от сърце подарява красота, пожелава здраве и има повод да се усмихва повече. На този ден учениците от ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ подариха картички и изработиха с много любов мартеници, в които вплетоха своята признателност, топлина и благодарност към хората в бяло.

ОУ " Св. Патриарх Евтимий" Пещера 1 март

Лекарите, медицинските сестри и санитарите, които всекидневно са отдадени на грижи за най-скъпото – нашето здраве и медиците на първа линия в борбата с COVID – 19 в гр. Пещера. Децата не забравиха и болните от COVID-отделението. С надеждата да стоплят сърцата им и да им вдъхнат кураж в борбата с болестта, им изпратиха мартенички с пожелание за здраве.

Какъв по-подходящ ден да поздравим и изпратим неподправената детска обич и доброта към хората, отдали живота си на най-благородната професия. Много детски ръце участваха в изработването на голяма мартеница, с която отнесохме в МБАЛ „Проф. Димитър Ранев“ голямата си обич и признателност към хората с големи сърца.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!