29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Сктм Пещера ще бъде домакин на финалният кръг и награждаването от лигата на тенис на маса

valentin delchev

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Сктм Пещера ще бъде домакин на финалният кръг и награждаването от лигата на тенис на маса, новината за Peshtera prim съобщи Валентин Делчев- председател на пещерския тим. Българската федерация по тенис на маса повери финалния кръг от лигата на Сктм Пещера. Така на 13 март в Пещера ще гостуват отборите Асарал-Медет, Златица , Съединение, Ск Тенис-Панагюрище, Неврокоп Тм-Гоце Делчев, Златица, Масов Тенис III -Пловдив, Машстрой Марица Фест, Обеля 2016-София. Според Делчев се очертават доста оспорвани мачове за разпределението на медалите. Сктм Пещера заема 5-о място във временното класиране и има реални шансове да влезне в тройката .

На 14 март Сктм Пещера ще организира XXII национален турнир по тенис на маса в Пещера.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!