19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Признание за треньора на Лудогорец преди дербито с ЦСКА

futbol
[dropcap]Н[/dropcap]аставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас бе избран за треньор на 2020 година в Литва. В надпреварата специалистът изпревари националния селекционер на балтийската страна – Валдас Урбонас.
„През миналата година Дамбраускас води хърватския Горица. Той пое кормилото през февруари и класира отбора на шесто място, а през есента на новия сезон тимът дълго време държеше третото място в таблицата. Успешната му работа беше оценена и след Нова година Дамбраускас застана начело на Лудогорец – най-силният клуб в България“, пише lrt.lt.
Самият Дамбраускас благодари за наградата и подчерта заслугата на неговите футболисти.
„Наистина не мисля, че съм звезда. Най-важната награда за мен е, когато отборът спечели. Във всеки клуб успехът не е дело на един човек, а на огромен механизъм с много сегменти. Събирането на детайлите доставя удоволствие на всеки треньор –  така че те да станат единна машина и да започнат да работят“, заяви специалистът.
Валдас Дамбраускас печели за втори път в кариерата си тази награда. Той бе избран за №1 и през 2016 г.
Източник : / https://gong.bg

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!