24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

На 3 март Ниагарският водопад ще изгрее в цветовете на българското знаме

American side of Niagara falls, NY, USA. Long exposure.
[dropcap]З[/dropcap]а първи път в историята Ниагарският водопад ще бъде осветен в цветовете на българския трибагреник по повод Националния празник на България. Инициативата едно от най-красивите природни явления в света да грейне в бяло, зелено и червено е единствена по рода си до днес и ознаменува важен юбилей от навършването на 55 години дипломатически отношения между България и Канада.

Организатор на събитието е генералното консулство на България в Торонто, с подкрепата на посолството на Република България в Канада.

Светлинното шоу на 3 март ще може да се наблюдава между 22:00 и 22:15 часа канадско време (05:00 – 05:15 часа в България) както от канадския бряг, така и от САЩ. То може да бъде проследено и на живо във Фейсбук страницата на генералното ни консулство в Торонто – https://www.facebook.com/TorontoBulgaria/

Заради въведените противоепидемични мерки от страна на властите, организаторите призовават българските граждани на място да останат по домовете си и да проследят събитието онлайн.

 

Източник : / https://bntnews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!