27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Петима българи стартират на световното първенство в Кортина д’Ампецо

ski pista
[dropcap]У[/dropcap]частието на най-добрите български състезатели на 46-ото световно първенство по ски алпийски дисциплини в Кортина д’Ампецо (Италия) започва от 18 февруари.

В 11.00 часа е стартът на първия манш от гигантския слалом при жените. Участие в него ще вземе Ева Вукадинова. Тя е с номер 61 от 99 в стартовия списък. Вторият манш е от 14.30 часа.

По същото време е и квалификацията в гигантския слалом за мъже. Участие в нея ще вземат четирима българи. Камен Златков открива състезанието с номер 1, като в списъка са 113 състезатели. Алберт Попов е с 12-и, Константин Стоилов е с 35 номер, а Калин Златков – с 38-и.

Първите 25 състезатели се класират за финалите в петък.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!