29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

БСП на избори в досегашния формат на коалиция от партии

glasuvane
[dropcap]Б[/dropcap]СП препотвърди досегашния формат на коалиция от партии „БСП за България“. Освен  БСП, в коалицията участват партиите Политически клуб „Екогласност“, Комунистическа партия на България, „Нова зора“ и Политически клуб „Тракия“.

Коалицията ще участва в парламентарните избори с общи листи, в президентските – с общи кандидати за президент и вицепрезидент на Република България, както и с общи листи за общински съветници и кметове и за членове на Европейския парламент, съобщиха от пресцентъра на БСП.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Ръководството на БСП-Перник отказва да участва в листите за НС
В коалиционния договор се подчертава, че участниците в коалицията се ангажират с общите позиции, единните действия и споделена отговорност по цялостната дейност на коалицията в законодателната, изпълнителната и местната власт.
Коалицията е отворена за сътрудничество и взаимодействия с други партии, сдружения на гражданското общество и неправителствени организации, посочват още коалиционните партньори.

Партньорите от „БСП за България“ ще сключат и споразумение за подкрепа, взаимодействие и сътрудничество с други партии и граждански сдружения. Партиите и сдруженията ще работят за предизборното мобилизиране на своите членове и симпатизанти и участие на изборите за 45-то Народно събрание.

Източник: https://www.dnes.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!