20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Коя е Веселка Фиданова ?

vesela fidanova

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Както Peshtera prim информира по- рано, координатор за Пещера на „Има такъв народ“ партията на Слави Трифонов е  Веселка Фиданова. Първо за нас младата ни съгражданка написа :

Казвам се Веселка Борисова Фиданова. Родена съм на 11.15.1985 г. На 35 години, от град Пещера, живея в града. Образование:

1. СОУ „ Св. Климент Охридски“ гр. Пещера – „Организатор на среден и дребен бизнес“.

2. ЮЗУ „ Неофит Рилски“ – Социология.

3. ПУ „Паисий Хилендарски“ – Управление на човешките ресурси.

4.В момента изучавам в ПУ „Паисий Хилендарски“- Приложна психология , магистър.

Работя като специалист личен състав от декември 2014 г. Хобита : четене, разходки в планината, планинско бягане.

[dropcap]Б[/dropcap]ях доброволка в събирането на подписка за партията, после участвах в нейното учредяване. С координатора за Пазарджик, Георги Млеканов, сме бивши колеги. С него работим и по други съвместни проекти. Всичко това доведе до това да съм координатор на партията за град Пещера“.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!